Basın Bültenleri

Güncel Haberler

Aytemiz Şaşırtmaya Devam Ediyor!

by Fatih Eren | May 10, 2018
Hizmetlerine yenilerini ekleyerek müşterilerini şaşırtmayı amaç edinen Aytemiz yepyeni hizmetleriyle tüketicinin karşısına çıkıyor. Bir önceki reklam filminde, “Motorcu Dostu” istasyonlarını duyuran Aytemiz, şimdi de “Elektrikli Araç Hızlı Şarj Ünitesi” ve “Ücretsiz İnternet” hizmetiyle tüketiciyle buluşuyor.

Reklam filminde bir istasyon sahibini canlandıran ve Aytemiz’in kendisiyle rekabet etmesinden rahatsız olan Güven Kıraç; Aytemiz istasyonunu ikinci kez ziyaret ediyor. İlk ziyaretinde motosiklet sürücüsü oğluyla karşılaşarak şaşıran Güven Kıraç bu kez kendisi elektrikli otomobiliyle istasyona gelerek Aytemiz çalışanlarını şaşırtmaya çalışıyor. Aytemiz’de, “Araçtan Öde”, “Motorcu Dostu” istasyon ve yüksek teknolojili “Aytemiz Optimum” akaryakıtlarının yanı sıra Elektrikli hızlı şarj noktasını gören ve bir de aracı şarj olurken ücretsiz internet hizmetinden yararlanabileceğini öğrenen Kıraç, bir kez daha şaşırıyor.

Aytemiz’in müşterisine sunduğu şaşırtan hizmetlerin esprili bir dille resmedildiği, AndBrand tarafından hazırlanan reklam filminin kreatif direktörlüğünü Çağrı Çelik ve Saadettin Konukseven, yönetmenliğini Şener Sonuşen, müziklerini Jingle House, yapımcılığını ise Staff üstlendi.

Reklamveren: Aytemiz

Reklam Ajansı: AndBrand

Reklam Veren Temsilcileri: Özge Kansu Gökçek, Fatih Eren

Kreatif Direktör: Çağrı Çelik, Saadettin Konukseven

Yaratıcı Ekip: Salih Küçük, Haydar Öztürk, İlkay Saltık

Marka Ekibi:  Dila Oş, Sevil Zelzele

Yapım şirketi: Staff

Yönetmen: Şener Sonuşen

Jingle: Jingle House

Reklam filmini izlemek için tıklayın.