Aytemiz has Opened Three More Stations

by User Not Found | Jul 20, 2016
Aytemiz, yeni açılan istasyonlarla bayi ağını dengeli ve kararlı adımlarla genişletmeye devam ediyor.

Aytemiz is extending its dealer network with balanced and determined steps with the new stations opened. Aytemiz, reaching to over 500 dealers throughout Turkey, has opened its 15th station in Kayseri and the 7th station in Denizli on the 30th of April Saturday, and the 18th station in Kocaeli on the 19th of May with ceremonies.

The 4th Aytemiz gas station within the body of Öztürk Group in Kocaeli is opened with a magnificent ceremony in Maşukiye. Abidin Öztürk, Chairman of the Board of Directors of Öztürk Group, Yakup Yazar, Aytemiz Deputy General Manager, Hüseyin Üzülmez, the Mayor of Kartepe, Ayhan Durmuş, the District Governor of Kartepe, Şükrü Karabalık, the former Mayor of Kartepe, Mehmet Sönmezoğlu, the Former Provincial Mufti of Kocaeli, Mehmet Inan Bilsin, Aytemiz Site Manager, Ersin Sinan Bilsin, one of the Investment Managers of Aytemiz, Dursun Tekin Özkan, Aytemiz DOCO Manager and many invited guests have attended the opening ceremony of Maşukiye Petrol of Öztürk Group.

A top-level facility

Maşukiye Petrol, established on an area of 2 thousand 500 square meters has started to offer service to its customers as of May 19 at Acısu Mahallesi Sapanca Yolu with a wide market, high technology system prayer rooms for women and men, disabled toilet and an administration building with a total area of 360 square meters.

We’ll reach to 550 dealers

Yakup Yazar, Aytemiz Deputy General Manager, speaking at the opening ceremony organized in  Kocaeli has said that they have reached to 515 contracted dealers with the new gas station opened to service and that they’re intending to reach to 550 dealers by the end of the year.

Yazar, underlining the importance of Kocaeli province for Turkish economy and Aytemiz, has continued his speech as: “The province of Kocaeli is the second province after Istanbul having the greatest economic structure in Turkey. Regarding the tax rate collected in Turkey for the year of 2015, the province of Kocaeli provides a significant tax income to our country with a share of 11% after Istanbul. Along with the tax income, Kocaeli has the highest national income per capita with the significant added value it creates in employment”.

Kocaeli Maşukiye petrol (1)

Bölgedeki yatırımlarımız devam edecek

2015 yılı EPDK sektör raporu verilerine göre Türkiye’de gerçekleşen akaryakıt satışının % 4’ünün Kocaeli ilinde yapıldığına değinen Yakup Yazar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kocaeli ilinin ekonomik gelişmişliği, sektörümüze de olumlu yönde yansımaktadır 2015 yılında Marmara Bölgesi’nde tüketilen akaryakıtın yaklaşık % 11’i Kocaeli ilinde tüketilmiştir. Bu oranlar göz önünde bulundurulduğunda, Kocaeli ili büyüme hedeflerimiz için önemli ve öncelikli il olma özelliği taşımaktadır. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Öztürk Grup ile yapmış olduğumuz iş ortaklığı bunun bir göstergesidir. 2010 yılından bu güne kadar dört istasyonla devam eden ortaklığımızın ilerleyen günlerde de her iki taraf için daha iyi ve verimli olacağına olan inancımızla kendilerine Aytemiz ailesinin parçası olmalarından ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkü iş ortaklarımız, bulundukları il ve ilçelerde tüketiciye en iyi hizmeti sunarak bizlerin de aynı zamanda tüketiciye karşı olan sorumluluğumuzun yerine getirilmesinde köprü görevi yapmaktadırlar.”

Kayseri Küplü Pınar Petrol

Kayseri - Küplü Pınar Petrol

Aytemiz’in Kayseri’deki 15’inci istasyonu Kayseri Küplü Pınar Petrol, geniş kapsamlı bir açılış töreni ile faaliyetlerine başladı. Törene, Tolu ailesi ve Kayseri esnafının yanı sıra Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çandır ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Ergün, Melikgazi Eski Belediye Başkanı Sami İpek, Tolu Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tolu, Tolu Nakliyat Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Tolu ve Hakan Tolu, Aytemiz Saha Müdürü Serdar Atay ile çok sayıda davetli katıldı.

Denizli AÇG Petrol

Denizli - AÇG Petrol

Aytemiz’in Denizli’deki 7’nci istasyonu olan AÇG Petrol’ün açılış törenine istas­yon ortaklarından Hidayet Yalçın ve Mehmet Çıralı, Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Aytemiz Saha Müdürü Hakan Yalçın ve Denizli esnafı başta olmak üzere çok sayıda davetli katılım gösterdi.