AYTEMİZ 50. YAŞINI BAYİLERİ İLE BİRLİKTE KUTLADI

Aytemiz; 50. Yılının coşku ve mutluluğunu tüm bayileriyle paylaşmak için organize ettiği bayi toplantısını 26-28 Nisan 2013 tarihlerinde Antalya Rixos Premium Otel’de gerçekleştirdi.

26 Nisan Cuma günü ‘Hoşgeldiniz Kokteyli’ ile start alan toplantı Cüneyt Özdemir’in seslendirdiği; Aytemiz’in 50 yıllık geçmişini anlatan belgesel filmle devam etti.

Aytemiz’in 50 yıllık geçmişinin yanında bugününü ve hedeflerini de yansıtan belgesel film bayilerden çok olumlu tepkiler aldı.

50. yıl pastasının kesildiği Gala Yemeğinde Konuk sanatçı Ziynet Sali ile eğlenen bayilerimiz hoşça vakit geçirdi.

Aytemiz Yönetim Kurulu’nun tam kadro katıldığı toplantıya Aytemiz bayilerinin yanında, PÜİS Başkanı Muhsin Alkan ve PÜİS Şube Başkanları, TABGİS Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Atıf Ketenci, Enerji Petrol Gazetesi Yayın Grubu başkanı Sertaç Komsuoğlu ve çok sayıda katılımcı toplantıya misafir olarak katıldı.

Petrol sektöründe 50. Yılını kutlayan Aytemiz’in 50. yıl etkinlikleri yıl boyunca çeşitli aktivitelerle kutlanmaya devam edecektir.

grup1-201304301009