Aytemiz İzmit Körfez Terminali Devrede

İzmit Tüpraş Rafinerisi bölgesinde, D-100 Karayolu ve TEM Otobanına 2km mesafede, 12.492 metrekare alan üzerinde tamamlanmış olan, şirketimize ait Akaryakıt, LPG Depolama ve Dolum Tesisi, Kırıkkale Tesisimizden sonraki ikinci tesisimiz olarak faaliyetlerine başlamıştır.

İnşaatına 01.02.2011 tarihi itibariyle başlanmış olan tesisimiz 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmış ve devreye alınmıştır. EPDK'ndan depolama ve iletim lisansları da kasım ayında alınan terminalde test işlemleri de tamamlanarak hizmete hazır hale gelmiştir. Motorin, Kurşunsuz Benzin 95 ürün sınıflarında, katkılı ve katkısız olarak faaliyet gösterecek olan tesisin, akaryakıt depolama kapasitesi 18.800 metreküp, LPG depolama kapasitesi ise 522 metreküptür. İzmit Tüpraş Rafinerisi ile arasında montajı yapılan akaryakıt ve LPG boru hatları ile tesise ürün ikmali sağlanacaktır. Teknik, emniyet , çevre ve alt yapı olarak imalat ve montajlarda tamamen uluslararası standartlar, LPG sistemlerinde ise özellikle TSE'nin belirlemiş olduğu kriterler baz alınmıştır.

Güvenli ve kaliteli hizmet vermeyi kendine görev bilen Aytemiz Akaryakıt A.Ş. olarak, çok yakın bir gelecekte aynı hızla 45 bin metreküp kapasiteli Trabzon akaryakıt ve LPG Depolama ve Dolum Tesisimizi de tamamlayarak ve sektördeki yerimizi daha da perçinleyerek, bayilerimize hizmete devam edeceğiz.

izmittes-201112191546

izmittes-201112191556