Bonus Card‘tan Ramazan’da 50 TL Bonus

bonusram-201207201714

• 14 Temmuz – 18 Ağustos 2012 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde Bonus üyesi istasyonlarımızdan yapılacak iki kere 100 TL harcamaya 5 TL bonus, üç kere 100 TL harcamaya 5 TL bonus, dört kere 100 TL harcamaya 5 TL bonus, beş kere 100 TL harcamaya 35 TL bonus, toplamda 50 TL bonus hediye edilecektir.
  • Kampanyaya tüm Garanti Bonus’lar, Money ve Flexi dahildir.
  • Kampanya sadece Bonus Üye İşyeri olan istasyonlarımızda geçerlidir. Kampanyaya katılmak için RAMAZAN yazıp 3340’a SMS atılması gerekmektedir.
  • Kampanyadan faydalanmak için işlemler Garanti Bankası POS'undan geçmelidir.
  • Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
  • Kazanılan bonus 25 Ağustos 2012 – 02 Eylül 2012 tarihleri arasında kullanılabilir.
  • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
  • Flexi card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için “EVET RAMAZAN” yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340’a göndermeleri gerekmektedir.
  • Flexi kayıt iptalleri IPTAL RAMAZAN yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndererek yapılabilir. Flexi için kampanya katılım ücreti 2,99 TL'dir.
  • Flexi için kampanya katılım kısa mesajının Garanti Bankası sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
  • Kampanyada gönderilen kısa mesajlar Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
  • Kampanyaya katılım, gönderilen her sms için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.