Kırıkkale Depolama ve Dolum Tesisimiz Hizmete Girdi

tesis659-201011262141Tesisimiz, Kırıkkale Tüpraş Rafinerisinin bulunduğu Kırıkkale’nin Hacılar Beldesi mevkiinde toplam 33.733 m² üzerine kurulmuştur. Toplam akaryakıt depolama kapasitesi 27.296 m³ olup, Depolama Tanklarına, Tüpraş Rafinerisinden bütün akaryakıt ürünleri için bağımsız hatlar çekilmiş olup tesisin ürün ihtiyacı bu hatlar vasıtasıyla sağlanabilmektedir. Gerek Depolama tanklarımızın imalatı, gerekse şirketimize ait ürün hatlarımızın imalatı Uluslar arası Standartlara uygun olarak yapılmıştır.

Bayi tankerlerimizin akaryakıt ikmallerinin yapıldığı, her birinde 4 adet dolum kolu olmak üzere, üç adet akaryakıt ikmal adamız mevcuttur. Adaların konumlandırması ve teknik dizaynı aynı anda altı tankerin rahatça hizmet almasına elverişlidir. Sistem tamamiyle otomasyonla kontrol edilmektedir.

tesis259-201011262202Tesisimizin sınırları içerinde,504 m²’si kapalı alan olmak üzere toplamda 4000 m² alan üzerine kurulmuş olan, AYTEMİZ GAZ A.Ş bünyesinde bayilerimize hizmet veren LPG Depolama ve Dolum tesisimizde bulunmaktadır. LPG Depolama ve dolum tesisimizde, toplamda 360 m³ depolama kapasitesine sahip iki adet LPG tankı,3 adet tanker dolum adasına sahip kanopi, 2kg’lık ve 12kg’lık ev tüpü ile 45 kg’lık sanayi tüpü dolumuna elverişli karuserlerin bulunduğu tüp dolum rampası bulunmaktadır. Depolama tanklarımıza gerek Tüpraş Rafinerisi’nden bağımsız boru hattı gerekse tanker taşımacılığı ile ürün alınabilmektedir.

Ayrıca yine tesisimizin bünyesinde, bayilerimize madeni yağ konusunda hizmet vermek amacı ile 400 m² alan üzerine kurulu 160 palet depolama kapasiteli, raf sistemli madeni yağ depomuzda oluşturulmuştur.