Marmara Bölgesi‘ndeki Merkezi Yerlere Yatırımlarımız Devam Ediyor

Aytemiz, Kocaeli Körfez'de yer alan Kılıç Yakıt Petrol'ün açılışını yaptı. Türkiye genelinde halen 214 lisanslı istasyonu olan Aytemiz, Marmara Bölgesi'ndeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Düzenlenen açılış törenine Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Aytemiz Yatırım Müdürü İbrahim Nadiroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Eke açılış esnasındayaptığı açıklamada Marmara Bölgesi'nde merkezi yerlerdeki yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini söyleyerek, şunları dile getirdi: "Bu istasyonumuz Kocaeli il merkezindeki altıncı, il genelinde ise dokuzuncu istasyonumuz. İnsanların yoğun yaşadığı merkezi yerlerdeki bu işletmeleri tercih etme sebebimiz, onlara yakın olup, ulaşılabilir olmak. Bu istasyonumuz da bölgesinde sınırlı sayıda akaryakıt istasyonunun bulunduğu, aynı zamanda semt içinde ve yaşam alanlarına yakın bir noktada yer alıyor. İzmit gerek sanayisiyle, gerekse nüfusuyla büyüyüp gelişen bir bölge. Bu bölgede ki yatırımlarımız devam edecek. Aytemiz olarak Marmara Bölgesi'nde güçlü ilerliyoruz.

kilicyak-201105111802