Maximum Kart - Market ve Akaryakıt Kampanyası

Maximum Kart Market ve Akaryakıt kampanyası kapsamında 15 Aralık 2011’e kadar akaryakıt alışverişlerinizi anlaşmalı Aytemiz Akaryakıt istasyonlarından yapabilirsiniz.

• Maximum Kart’la tek seferde ve farklı günlerde yapılacak en az biri market ve en az biri akaryakıt olacak şekilde yapacağınız100 TL ve üzeri beşinci peşin alışverişe ekstra 50 TL MaxiPuan hediye edilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için “KAMPANYA” yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini 4402’ye SMS ile iletmeniz gerekmektedir.

Kampanyaya ilişkin önemli hususlar aşağıda yer almaktadır:

• Kampanyadan MaxiPuan kazanılabilmesi için en az bir market alışverişi ve en az bir akaryakıt alışverişi yapılmış olması gereklidir.
  • Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "KAMPANYA" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4402’ye SMS göndermesi gerekmektedir.
  • Taksitli işlemler, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen peşin işlemlerde geçerlidir.
  • Bankamatik kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik kartı ile veya kredi kartı ile yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya Ziraat Maximum Kartları da dahildir. Ziraat Maximum kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "KAMPANYA" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir.
  • Market sektöründe ayrı reyonlarda yer alan elektronik, beyaz eşya, tekstil alışverişleri ve toptan akaryakıt satışı yapan istasyonlardan yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir..
  • Aynı gün içinde yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
  • MaxiPuan’lar başarılı kampanya katılımı sonrasında kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir ve son kullanma tarihi 04.01.2012’dir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 5 Ocak 2012 tarihinde geri alınacaktır
  • Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 50 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
  • Kampanyaya katılım, gönderilen her katılım SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.
  • Bankamatik kartları ile yapılan alışverişlerde sms ile katılım şartı aranmamaktadır.