Van‘ın Kahvaltı Rekoruna Aytemiz Desteği

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği ve Aytemiz'in sponsor olduğu 'Dünyanın En Kalabalık Kahvaltı Sofrası' için rekor denemsi başarıyla tamamlandı.

Van'da Aytemiz'in desteğiyle düzenlenen 'Dünyanın En Kalabalık Kahvaltı Sofrası' etkinliği Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı. Dünyanın en kalablaık kahvaltı sofrası 51 bin 893 kişilik katılımla kuruldu. 01 Haziran'da Van Kalesi yanındaki Atatürk Parkı'nda Van halkının ve çevre illerdeki vatandaşların katılımıyla yapılan rekor denemesi başarıya ulaştı. Aytemiz, sponsor olarak destek verdiği organizasyona bayi ve merkez çalışanlarıyla katılarak katkıda bulundu.

Yurdumuzun yemek kültürünün önemli bir parçası olan Van Kahvaltısı'nın tanıtımda önemli rol oynayan etkinliğe destek olan Aytemiz, eğitim ve kültür alanındaki sosyal projelerine bir yenisini daha eklemiş oldu.