Worldcard‘tan Yeni Yılın İlk Bonkörlüğü

ilan690-201201100852

7 Ocak- 31 Ocak tarihleri arasında Yapı Kredi World anlaşmalı istasyonlarımızda, Yapı Kredi Kredi kartları,Yapı Kredi banka kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar ile yapılacak olan 5 adet 100 TL ve üzeri alışverişe 50 TL Worldpuan hediye edilecektir. Kampanyaya katılmak için “KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Vakıfbank Worldcard için 6635'e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyaya taksitli ve peşin işlemler dahil olup, ticari kartlar, Worldpuan ile yapılan alışverişler, nakit çekim ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez yararlanabilir. Aynı gün aynı World üye işyerinden yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar kartlara 7 Şubat 2012 tarihine kadar yüklenecektir. Kampanyadan kazanılacak 50 TL Worldpuan için son kullanım tarihi 20 Şubat 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Şubat 2012 tarihinde geri alınacaktır. Banka kartları ile kampanyadan kazanılan puanlar 15 Şubat 2012 tarihine kadar kartlara yüklenecektir. Banka kartlarının kampanyaya katılmaları için SMS göndermelerine gerek bulunmamaktadır. Banka kartlarına yüklenen kampanya puanları geri alınmayacaktır.